+381-60-132-3-476 reservations@harmonyapartmani.com

Česta pitanja

Svakog dana nama stigne veliki broj email-ova, primimo i veliki broj poziva u kojima nam naši potencijalni novi klijenti postave razna pitanja u vezi sa iznajmljivanjem naših apartmana. Kako bismo i Vama i nama olakšali posao oko rezervacija i odlučivanja najma apartmana odlučili smo da napravimo ovu stranicu na kojoj će biti ispisani odgovori na pitanja koja nam najčešće postavljate. Nadamo se da smo ovde odgovorili i na Vaše pitanje, a ukoliko kojim slučajem nismo, slobodno nas kontaktirajte putem email-a ili putem telefona (kako Vam je lakše). Trudimo se da ni odgovor na email ne čekate dugo, a putem telefona ljubazan odgovor i pojašnjenje, naravno dobijate odmah. Pronađite svoje pitanje i naš odgovor na njega dole, ili nas kontaktirajte.

1. Koliko često se menjaju peškiri i posteljina u Vašim apartmanima?

Mi se trudimo da higijena naših apartmana bude na veoma zavidnom nivou, stoga je promena posetiljine obavezna na svakih sedam dana, a zamena čistih peškira na svaka 3 dana. Naravno, u startu je obezbeđeno onoliko peškira i posteljine koliko je osoba najvaljeno u rezervaciji.

2. Šta sve obuhvata cena mog boravka u Vašim apartmanima?

Veoma pristupačna cena najma naših apartmana podrazumeva sledeće usluge:
– Sam boravak – noćenje u apartmanu;
– Režijski troškovi prilikom boravka (infostan);
– Čišćenje i uredno održavanje apartmana (Pre i posle Vašeg boravka apartman se detaljno čisti, menja se posteljina i peškiri; ovo isto se čini i na svakih sedam dana ukoliko je Vaš boravak duži od toga.);
– Internet konekcija i kablovska televizija.
– Korišćenje telefona (dozvoljeni su samo pozivi u lokalu);

3. Gde i od koga preuzimam ključeve od apartmana?

Prilikom uspostavljanja rezervacije Vi najvaljujete i vreme dolaska u apartman; stoga, mi organizujemo da Vas vlasnik ili neko drugi od zaposlenih sačeka i sprovede kroz apartman pokazujući Vam sve njegove mogućnosti. Tom prilikom biće izvršena naplata, biće Vam naznačena pravila kućnog reda i predati ključevi od apartmana.

4. Kome predajem ključeve prilikom odlaska iz apartmana?

Najčešće se ključevi vraćaju nazad istoj osobi koja Vam ih je i dala; Vaš odlazak mora biti dogovoren unapred upravo iz tih razloga. Prilikom odjave se, takođe, proverava stanje u apartmanu (sve mora biti onako kako je bilo prilikom dolaska) i naplaćuje se eventualno korišćenje mini bara.

5. Postoji li nekakva mogućnost da neko drugi preuzme ključeve umesto mene?

Ukoliko Vam je zaista neophodna ova usluga mi ćemo je omogućiti, ali tom prilikom neophodno je da osoba koja preuzima ključeve umesto Vas sama potpiše ugovor i takođe izvrši plaćanje; zatim se, prilikom Vašeg dolaska, vrši nova evidencija. Upravo zbog ovako komplikovane procedure, savetujemo Vas da izbegavate slanje neke druge osobe, već da ugovorite dolazak u apartman u vreme u koje sigurno možete stići. Naravno, mi razumemo nepredviđene okolonosti, i zbog toga Vam i izlazimo u susret sa ovom opcijom.

6. Šta se dešava ukoliko izgubim ključ od apartmana?

Ukoliko izgubite ključ dužni ste da platite troškove zamene brave i ključeva; iz bezbednosnih razloga ne dozvoljavamo da rezervni ključ preuzme ulogu.

7. Kada i kome se plaća najam apartmana?

Plaćanje se obavlja odmah prilikom preuzimanja ključeva i sklapanja ugovora; ista osoba će sa Vama sklopiti ugovor, predati ključeve i sprovesti Vas kroz apartman.

8. Da li je moguće izvršiti plaćanje na kraju boravka, prilikom odjavljivanja?

Plaćanje na kraju boravka nije moguće, već se uvek odvija unapred prilikom preuzimanja ključeva. Međutim, mi se uvek trudimo da izađemo u susret svim našim gostima, pa tako ukoliko slučajno iz nekog razloga niste u mogućnosti da platite celu cifru odjednom prilikom preuzimanja ključeva, moguće je platiti iz dva dela, s tim što i taj drugi deo mora biti plaćen unapred za nekoliko dana, a ne skroz na kraju prilikom odjavljivanja i vraćanja ključeva.

9. Da li se prilikom rezervacije obavezno uplaćuje avans?

Za sve rezervacije koje podrazumevaju boravak u apartmanima duži od 3 dana, obavezan je avans koji iznosi 20% od ukupne sume. Za ostale, kraće, boravke nije neophodno uplaćivanje unapred, a rezervacija će takođe biti uspešna i sigurna.

10. Kada je moguće ući u apartman, a kada se on mora napustiti?

Običaj je da se u naše apartmane ulazi i prijavljuje posle 14h; ovo vreme je određeno iz praktičnih razloga, zato što se odjava vrši do 12:00h; ukliko neko napusti apartman tačno u 12h, onda našim spremačicama ostaje puna dva sata da potpuno očiste apartman, zamene posetljinu i peškire, odnosno pripreme ga za dolazak novih gostiju.

11. Da li je mogući nešto kasniji ulazak u apartmane? Čak i posle 20h?

S obzriom na to da nama gosti stižu iz svih krajeva sveta, te da shodno tome neki od njih imaju letove koji u Beograd pristižu veoma kasno, čak i noću, naravno da smo omogućili ulazak u apartman u bilo koje doba. Dakle, u naše apartmane se možete smestiti od 0 do 24h. Samo je posebno važno unapred, precizno, najaviti svaki kasni, odnosno noćni dolazak.

Rezervišite smeštaj u Beogradu:

Apartmani Harmony Beograd
Telefon: +381-60-132-3-476
Radno vreme: od 00 do 24
Adresa: Maksima Gorkog 75. 11000 Beograd
Sajt: www.harmonyapartmani.com
Email: reservations@harmonyapartmani.com