+381-60-132-3-476 reservations@harmonyapartmani.com

kucni red u apartmanima beograd

Kućni red u našim apartmanima

Bilo da ste odrastali u stanu ili kući, bilo da potičete iz velike porodice, ili nešto manje, sigurni smo da se i u Vašem domu uvek znao neki osnovni red, i da su postojala neka kućna pravila koja su se morala poštovati; to je prosto prirodno, kako bi svi ukućani mogli da funkcionišu u jednoj takvoj zajednici u jednom malom prostoru; jer, koliko god da je Vaš stan bio veliki, ili da ste imali ogromnu kuću, ipak ste trebali da se uskladite sa ostalim ukućanima, zar ne? S obzirom na to da se trudimo da naši apartmani svojim gostima pruže prijatnu atmosferu i osećaj da su „kao kod kuće“, uveli smo i nekakv kućni red kojeg se svi gosti moraju pridržavati. Važno je shvatiti da je ovaj kućni red kreiran upravo zbog Vas, jer sigurni smo da ni Vi ne volite kada čujete glasnu muziku i veliku buku u stanu do Vas i sl.  Dakle, kućni red je tu kako bi Vama obezbedio prijatan i miran boravak, i kako bi svi bili zadovoljni svojim boravkom u našim uređenim apartmanima.

Neka osnovna pravila kućnog reda u našim apartmanima su:

1)      Nije dozvoljan boravak niti uvođenje kućnih ljubimaca u naše apartmane. (Naime, koliko god da su Vaši ljubimci mirni i izdresirani, okupani i čisti, mi strogo vodimo računa o higijeni naših apartmana, stoga, nažalost, ne možemo u njemu dozvoliti boravak životinja.)

2)      Glasna muzika, velika galama i bilo kakva buka koja remeti dnevni red i mir nije dozvoljena. Ovo pravilo se mora strogo poštovati u periodu između 14 i 17h, kao i noću od 22h, pa sve do 09h. U ostalim periodima moguće je uživati u uljudno glasnoj muzici. Dakle, kao što je i Vama potreban mir da odspavate i da se odmorite, tako je potreban i ostalim komšijama.

3)      Jedno od osnovnih pravila kod svih ugostiteljskih objekata koji iznajmljuju smeštaj jeste – da se napuštanje smeštajnog prostora, u ovom slučaju apartmana, odvija do 12:00h na dan izlaska koji je predviđen ugovorom. Dakle, apartmani se izdaju dnevno, zbog čega bi ostajanje nakon ugovorenih 12:00h, podrazumevalo naplatu najma apartmana i za taj dan.

4)      U svim našim apartmanima putem Vašeg personalnog uređaja (mobilini, tablet, laptop) sa kojim se možete konektovati na internet i tako uspostaviti vezu: Skype, Viber, Line, FaceTime i sličnih servisa. U svim našim apartmanima nalazi se i Wi-Fi konekcija.

5)      Svi gosti naših apartmana su u obavezi da vode računa o svim stvarima, predmetima i uređajima koji se u apartmanu nalaze. Bilo koja vrsta materijalne štete mora biti naplaćena. Ukoliko nešto primetite da nije u redu prvog dana, Vaša je dužnost da odmah prijavite nama, kako Vam ne bismo nepravedno pripisali štetu; kod nas se veoma retko dešavaju kvarovi, tako da se podrazumeva da su svi uređaji u apartmanu funkcionalni i ispravni. Ukoliko se, pak, neki kvar desi bez Vaše krivice, takođe je Vaša dužnost da nas na vreme obavestite kako bismo ga što pre rešili i ponovo učinili apartman sa svim uređajima maksimalno funkcionalnim.

6)      Svi gosti naših apartmana imaju pravo da dovode druge goste, ali se i oni moraju pridržavati kućnog reda. (Životinje nije moguće dovoditi ni kao goste, a takođe nije dozvoljeno praviti velike žurke i slavlja.)

7)      Za Vaše dragocenosti i važna dokumenta, možete koristiti postojeći sef.

8)      Takođe, prilikom napuštanja apartmana Vaša je dužnost da preduzmete sve mere predostrožnosti koje biste i u spostvenom domu preduzeli, a to znači da: isključite šporet ili bilo koji uređaj koji može izazvati požar, zatvorite prozore, zaključate vrata, itd.  Jednostavno, da obezbedite apartman kao i sopstveni dom.

9)      Naša agencija zadržava pravo da u slučaju nepoštovanja ovog kućnog reda, kao i osnovnih pravila u vezi boravka u našim apartmanima, otkaže gostima korišćenje apartmana; i ne samo to, već imamo pravo da ih proglasimo „nepoželjnim gostima“ i time im onemogućimo bilo kakav ponovni boravak u našim prostorijama.

            Možda Vam na prvi pogled sva ova pravila izgledaju vrlo stroga, ali ako se samo malo zamislite nad njima, vrlo brzo ćete uvideti da su u pitanju najosnovniji principi dnevnog reda koje svaka pristojna kuća poštuje. S obzirom na to da se trudimo da Vam naši apartmani omoguće da se osećate baš kao kod kuće, sigurni smo da Vam ova pravila koja i jesu kućna, odnosno podrazumevaju osnovni kućni red, neće teško pasti. Pravila kućnog reda koja smo pripisali za boravak u našim apartmanima, nisu tu samo zbog nas, već su još većim delom tu za Vas, kako bi osigurala miran i udoban boravak svakom našem gostu.

 

Rezervišite smeštaj u Beogradu:

Apartmani Harmony Beograd
Telefon: +381-60-132-3-476
Radno vreme: od 00 do 24
Adresa: Maksima Gorkog 75. 11000 Beograd
Sajt: www.harmonyapartmani.com
Email: reservations@harmonyapartmani.com