+381-60-132-3-476 reservations@harmonyapartmani.com

Beer fest

Beer fest

Da li ste znali da je Beogradski festival piva, odnosno „Beer fest“ najveći pivski festival u jugoistočnoj Evropi? Najveći je po broju posetilaca, jer ga za 5 dana trajanja festivala poseti čak preko pola miliona ljudi. U pitanju je jedan od muzičkih festivala koji veoma doprinosi turističkom razvoju naše zemlje, i koji nas na lep način predstavlja u svetu uopšte. Iako je u pitanju pivski festival, njega ne posećuju samo oni koji vole da piju ovo piće, već svi oni koji su željni lepog provoda i nekog kvalitetnog muzičkog nastupa. Iako se toče najrazličtiji svetski brendovi piva, moguće je takođe popiti sok, pojesti šećernu vunu i jednostavno prepustiti se muzičkom spektaklu i igranju. Njarazličitiji bendovi, muzičari i pevači nastupaju na ovom grandioznom festivalu. Jedna od njegovih najvećih prednosti je ta što je ulaz besplatan.

Zaista, retko koji drugi svetski ili domaći festival ne naplaćuje nikakve, pa bar ni simbolične ulaznice; na taj način, zahvaljujući Beogradskom Beer festu, moguće je potpuno besplatno uživati u raznim koncertima domaćih i stranih izvođača. Svake godine, u jednom delu velikog prostora na kojem se organizuje ova manifestacija, postavlja se i omanji luna park u kojem mogu uživati one najmlađe generacije; zbog svega toga, Beer fest je popularan kod svih uzrasta i kod ljudi različitih sklonosti i interesovanja. Za pet dana trajanja festivala, sigurni smo da ćete i Vi pronaći nastup grupe koju volite.

Isprva se Beer fest održavao na Kalemegdanu, međutim kako je njegova posećnost iz godine u godinu bivala sve veća, morao se potražiti daleko veći prostor koji bi mogao da primi i ugosti sve zainteresovane posetioce, i tako se lokacija Beer Fest-a preselila na nikad popularnije Ušće. Budite i Vi među tih šest miliona posetilaca koji su uživali u čarima jedne od najznačjanijih srpskih manifestacija, Beogradskog pivskog festivala… garantujemo Vam dobar provod!